loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Tàrraco Arena obre les portes al Vermouth Electronic

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 13 de juliol de 2015

La fòrmula exitosa de Vermouth Electronic incorpora també la Tàrraco Arena com a nou escenari. El proper 26 de juliol, l'antiga plaça de toros acollirà un vermut musical a càrrec del col·lectiu Cienwatios, que amplia l'oferta d'oci diürn, saludable i familiar que sempre porta inherent la marca Vermouth Electronic.

El proper 26 de juliol s'hi celebrarà un vermut musical de 5 hores i amb un ampli ventall d'activitats

La sessió musical començarà a les 12 del migdia i s'allargarà fins a les 5 de la tarda. L'opció de sumar la TAP com a nou recinte s'emmarca en la voluntat de fer arribar l'esperit del vermouth electrònic al màxim de públic possible. Per això, s'ha escollit la TAP, un recinte amb capacitat per a més de 9.000 persones, i que donarà resposta a la gran demanda d'aquest tipus d'esdeveniment, cada cop més conegut i reconegut, i que també projecta la marca de ciutat.

Foto: Niica Pryzt

En tractar-se d'un acte obert i gratuït, les previsions d'assistència ronden el miler de persones; una xifra que enguany s'ha convertit en habitual en tots els esdeveniments de Vermouth Electronic.

La seguretat de la sessió a la TAP ja està garantida pel Pla d'Autoprotecció de la mateixa Tarraco Arena.

El Vermouth Electronic serà el plat fort de la jornada, però en paral·lel també s'hi faran altres activitats. Hi haurà inflables, servei de guarderia amb monitors, taula mecànica de surf, piscina splash, zona chill out i també hi haurà oferta de tapa amb vermut.

Més actes de Vermouth Electronic

8 d'agost: ESPAI JOVE LA PALMERA

5 de setembre: CLOSSING PACHA (La Pineda)

12 de setembre: SUNFEC 2015 (Cambrils)

13 de setembre: DIABLES DE TARRAGONA

ESPECIALS SANT MAGI i SANTA TECLA


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar