loader
menu

L'Ajuntament revisarà els estatuts de l'empresa de mercats perquè tots els partits hi tinguin representació

Sergi Casado dijous, 09 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Tarragona revisarà en breu els estatuts de l'empresa municipal de mercats perquè hi puguin tenir representants tots els partits polítics que tenen grup municipal al consistori. Durant el darrer mandat (2011-2015), per exemple, ICV-EUiA (tenia 1 regidor) es va quedar sense seient al consell d'administració d'Espimsa. Només hi eren PSC, CiU i PP.

Foto: circdetarragona.com

Un cop s'aprovi la revisió dels estatuts, els 7 partits amb presència al plenari tarragoní també tindran representació al consell de l'empresa de mercats. D'aquesta manera, de tres partits es passarà a 7, amb la incorporació de Ciutadans, ERC, CUP i ICV-EUiA.

Segons ha explicat al Circ el Tinent d'Alcalde d'Hisenda de TGN, Pau Pérez, "la consideració diferent que té Espimsa com a empresa municipal també es revisarà". Tot i que també sigui una empresa participada íntegrament amb capital municipal, com Transports (EMT), Aparcaments (AMT), Habitatge (SMHAUSA), Mitjans de Comunicació (EMMCT) o Desenvolupament Econòmic (EMDET), dins del consell d'administració de l'empresa de mercats també hi ha persones que no representen a cap partit; en aquest cas, als paradistes del mercat.

L'entrada de nous partits també farà que el número de persones dins del consell d'administració també sigui superior. Pérez ha recordat que la proposta ha sortit dels grups de l'oposició i que la revisió afectarà a moltes més àrees dins d'una empresa sovint en el punt de mira a causa de l'obra de reforma del Mercat Central i les angúnies econòmiques que pateix des de fa anys.

D'ara en endavant, més pluralitat política.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar