loader
menu

Ciutadans denuncia que les dues places d'alt rang que ha convocat la Guàrdia Urbana de TGN són per "enxufe" polític

El Circ dijous, 09 de juliol de 2015

La convocatòria de dues places d'intendent major de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha generat controvèrsia. El grup municipal de Ciutadans ha alertat que es tracta d'un cas d"enxufisme polític" i el seu portaveu, Rubén Viñuales, ha lamentat que “es convoquin aquest tipus de places per polititzar encara més, si cap, la guàrdia urbana municipal”.

El grup municipal de Ciutadans. / circdetarragona.com

El líder de l'oposició tarragonina lamenta que “no s'aconsegueixi el ràtio que recomana la UE” però sí que “es puguin convocar dues places més d'intendent”.

A més, el portaveu tarragoní ha recordat que “ja existeix una plaça d'aquestes característiques en actiu i no és necessari crear dues figures iguals.” Viñuales, ha afegit que “no s’han cobert les places aprovades i que des de C’s treballarem per a que es contempli al pressupost.”

De la mateixa manera, Rubén Viñuales, ha instat a “utilitzar la dotació pressupostària d'aquesta convocatòria en places de guàrdia urbana o en mitjans per a la millora del cos municipal de policía, i no per enxufismes polítics.”

El portaveu del grup municipal de C’s, s'ha referit a la convocatòria explicant que “aquesta convocatòria incompleix el principi de reposició acordat pel Ministeri d'Hisenda a través de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat, que només permet reposar les places que quedin vacants per jubilació, baixa o d’altres causes” i ha assenyalat que “ja existeix un procediment judicial al respecte.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar