loader
menu

CIUTAT

Una performance amb sirenes amenitzarà la jornada de neteja de la platja del Miracle

El Circ Ciutat dilluns, 13 de juliol de 2015

Una setmana després que es netegés el fons marí de la Punta del Miracle, Mare Terra Fundació Mediterrània impulsa un any més el ‘Dia de Neteja de la Platja’, que enguany arriba a la seva 24a edició.

Foto: circdetarragona.com

Foto: Mare Mediterrània

Foto: Sirenas Mediterranean Academy

Enguany comptarà amb la col·laboració de Sirenas Mediterranian Academy, l'acadèmia internacional de sirenes de Tarragona, que farà una performance.

La jornada de conscienciació ambiental es durà a terme el dimarts 14 de juliol, a partir de les 10 hores, a la platja del Miracle de Tarragona.

Aquest és el tercer any consecutiu en què l’esdeveniment se celebra en aquest indret urbà especialment castigat per l’incivisme degut a la seva cèntrica ubicació. Mediterrània instal·larà una carpa informativa a la sorra (a l’alçada de l’aparcament de vehicles) des d’on es coordinaran els treballs de neteja.

La gran novetat d’aquest any és que els més petits tindran un paper protagonista. Així, s’ha arribat a un acord amb dos clubs esportius (la Cultural Bonavista i el Racing de Bonavista) per tal que els nens que estan fent els campus esportius en aquests equips canviïn el terreny de joc per la platja durant un dia i participin a la jornada ambiental. Ja està confirmada l’assistència de desenes de nens.

Així mateix, Mediterrània també ha fet una crida mitjançant els seus canals de comunicació per tal d’aconseguir que el màxim nombre de voluntaris donin un cop de mà a l’hora de netejar el litoral i de divulgar el missatge ecologista entre les persones que estiguin al Miracle.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, ha explicat que “continuem celebrant aquesta jornada perquè cal seguir fent un treball divulgatiu i conscienciar la societat que la platja no és una piscina, sinó tot un ecosistema amb molta vida que nosaltres hem de respectar”. Juárez ha recordat que “quan vam començar vam veure autèntiques barbaritats, i fins i tot vam trobar dins del mar bicicletes o rentadores. Això ha canviat molt, però encara hi ha molta feina a fer. Que aquest any vinguin nens petits és molt important perquè ells són el futur, i quan abans entenguin la importància de mantenir net el litoral, millor per a tots”.

Totes les persones que vulguin col·laborar poden passar per l’estand de Mediterrània el mateix dia de l’acció i obtindran bosses i guants per poder fer la neteja. En tot cas, per afavorir la correcta organització de l’acte, es recomana posar-se en contacte prèviament amb la fundació escrivint un correu electrònic a direccion@mare-terra.org o trucant al 977 55 13 00.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar