loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil de TGN intercepta al Port un polissó fugat d'un vaixell algerià

El Circ Ciutat dilluns, 13 de juliol de 2015

Efectius de la Guàrdia Civil de Tarragona van interceptar la nit del diumenge 12 de juliol un polissó que pretenia abandonar l'entorn de la zona portuària de Tarragona.

Foto: circdetarragona.com

Durant la setmana passada, la Guàrdia Civil del Port de Tarragona va tenir coneixement que a bord d'un vaixell procedent d'Alger (Algèria) amb atracada i càrrega de bestiar al Port de Tarragona i destinació Beirut (Líban), hi viatjava un polissó d'origen sirià retingut pel capità del mercant.

L'esmentat mercant va atracar al moll Cantàbria del Port del port tarragoní, i poc després, la tripulació es va adonar que el polissó s'havia donat a la fuga per un dels ulls de bou.

Per aquest motiu es va establir un operatiu en el qual van participar diferents patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Portuària a fi de localitzar dit polissó.

Sobre les 22 hores del diumenge 12 de juliol va ser localitzat pels voltants de la terminal d'hidrocarburs un individu que caminava sense rumb i que per les característiques podria correspondre a la persona que es buscava.

Un cop interceptat es va comprovar que estava indocumentat, manifestant que era originari de Síria i que tenia 30 anys. El polissó es trobava aparentment en bon estat de salut proporcionant aliment i begudes energètiques al no haver ingerit durant el dia cap tipus de líquid o aliment.

Posteriorment va ser posat a disposició del Cos Nacional de Policia, el qual el va traslladar al vaixell quedant sota custòdia del capità del mercant, sent custodiat al mateix temps per un vigilant de seguretat per impedir una nova fuga.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar