loader
menu

CIUTAT

Requisen 700.000 euros a un ciutadà libanès que entrava en cotxe a TGN

El Circ Ciutat dimarts, 14 de juliol de 2015

La Guàrdia Civil de Tarragona ha sorprès un ciutadà d'origen libanès que viatjava en taxi en direcció a Tarragona amb 700.000 euros en el seu equipatge. Els diners es trobaven dins d'una maleta i la persona que els transportava no disposava de cap tipus d'autorització per a traslladar l'esmentada quantitat de diners, tal com exigeix ​​la Llei de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

Foto: Guàrdia Civil de Tarragona

La troballa es va produir gràcies a un dispositiu preventiu ordinari en matèria fiscal realitzat a la carretera N-240 a l'altura del barri tarragoní de Sant Salvador. Els agents actuants van donar l'alto a un taxi ocupat pel conductor i un passatger, que circulaven per la N-240 direcció Tarragona. En procedir al registre del maleter del vehicle va ser localitzada una maleta que contenia nombrosos paquets de bitllets de curs legal de 5, 10, 20 i 50 euros.

El passatger, un home d'origen libanès i amb passaport alemany, va confirmar que la maleta era de la seva propietat i que els diners els havia portat fins a l'Estat espanyol per a la compra de vehicles. A més, desconeixia la quantitat exacta d'euros que portava i, segons la Benemèrita, tampoc no disposava de cap document que emparés tal quantitat de diners.

Per aquest motiu se li va instruir una acta d'aprehensió per infracció a la normativa financera en relació al moviment de mitjans de pagament després que no va poder acreditar la lícita tinença dels diners. Els 700.000 euros han quedat dipositats en una entitat bancària.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar