loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN celebra el 20è aniversari de l'arribada d'Internet

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 16 de juliol de 2015

Com a molts altres llocs arreu del planeta, les comarques tarragonines també celebren el 20è aniversari de l'arribada d'Internet. La Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona posa en marxa el Mur #TINET20anys. Es tracta d’un espai web interactiu i obert a la participació per a què els ciutadans de les nostres comarques celebrin plegats 20 anys d’Internet i de TINET a casa nostra.

Foto: Diputació de TGN

Accedint a la pàgina del Mur #TINET20anys, qualsevol persona que vulgui compartir records, comentaris o anècdotes pot deixar el seu missatge de text i acompanyar-lo de fotografies, vídeos i enllaços. Per a participar no és necessari registrar-se ni donar-se d’alta a cap servei.

Amb el mateix esperit participatiu amb què va veure la llum fa dues dècades, TINET convida ara tothom a compartir les seves experiències d’aquests darrers 20 anys a Internet. Es tracta de commemorar i reconstruir plegats aquesta història col·lectiva amb la participació dels ciutadans d’aquestes comarques, que l’any 1995 van fer possible el naixement d’una comunitat d’Internet pionera a Europa.

Les novetats sobre l’aniversari, a tinet.cat i a #TINET20anys

El 16 d'octubre de 1995 TINET portava per primer cop Internet a les llars de Tarragona. D'aleshores ençà, la tecnologia ha evolucionat i ha permès simplificar i generalitzar l'accés a la Xarxa. TINET també ha adaptat la seva funció i ha passat a convertir-se en proveïdor d'altres serveis, difusor de la Societat de la Informació i les TIC, i divulgador de bones pràctiques. Per a celebrar aquesta fita compartida, s'han posat en marxa diverses iniciatives, propostes i activitats a les quals tothom hi és convidat a participar i que es poden consultar i seguir puntualment.

Al lloc web de Tinet, hi ha habilitat un apartat específic: www.tinet.cat/20anys que anirà recollint totes les iniciatives i activitats relacionades amb la commemoració d’aquest aniversari. D’altra banda, a través del hashtag #TINET20anys es poden seguir a les xarxes socials totes les novetats i fer aportacions, personals o col·lectives, relacionades amb aquesta fita.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar