loader
menu

El regidor de TGN Josep Maria Prats aspira a encapçalar la llista d'Unió per les eleccions del 27-S

El Circ dijous, 16 de juliol de 2015

L’assemblea intercomarcal de Tarragona d’Unió Democràtica ja ha aprovat els candidats per la llista del partit a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27-S.

El regidor d'UDC a l'Ajuntament de TGN, Josep Maria Prats. / circdetarragona.com

Foto: Unió Democràtica

S’han escollit 32 noms, dels quals s’ha decidit que cinc estiguin entre els primers llocs de la candidatura, tot i que encara no s’ha aprovat l’ordre. Es tracta de la diputada al Parlament Ana Solé; el també diputat a la cambra catalana i alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà; l’exdirectora dels Serveis Territorials d’Interior la reusenca Rosanna Camps; el regidor de Tarragona Josep Maria Prats i l’advocat tarragoní i membre de l’executiva intercomarcal i local del partit, Carlos Javier Calderón. Tancarà la llista l’històric dirigent tarragoní Albert Vallvè.

L’aprovació s’ha fet per assentiment dels militants assistents i ara caldrà afegir-hi els noms escollits per la intercomarcal de les Terres de l’Ebre i tancar-la seguint criteris de paritat i cobertura de totes les comarques. Alguns noms seran descartats. El Consell Nacional del 25 de juliol aprovarà la llista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar