loader
menu

CIUTAT

Llum verd al pla parcial on s'instal·larà IKEA

El Circ Ciutat dijous, 16 de juliol de 2015

Pas endavant per a l'arribada d'IKEA i per a l'obra de l'Anella Mediterrània del 2017. La Comissió Provincial d’Urbanisme de Tarragona ha informat favorablement del Pla Parcial urbanístic del sector del PP-10, situat a l'autovia de Reus, que defineix la superfície comercial on ha d’anar el centre comercial d’IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica.

Imateg dels terrenys on s'ha d'ubicar l'Anella Mediterrània. / circdetarragona.com

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha manifestat que “aquesta és una notícia molt positiva perquè dóna una empenta important al Pla Parcial on s’ha d’ubicar IKEA i també perquè contempla l’entrada a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs del Mediterrani".

La pilota és ara a la teulada del consistori tarragoní, que haurà d'aprovar el Pla Parcial de manera definitiva en un plenari, i es confia que sigui al setembre. D'aquesta manera, segons l'Ajuntament de TGN, abans de que s’acabi l’any es podrien iniciar les obres d’urbanització. Amb tot, però, el retard acumulat fa que l'obertura d'IKEA es prevegi per a principis de 2017.

El Pla Parcial on s'instal·larà la multinacional sueca té una superfície de 302.784 m2, dels quals, prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial.
La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar