loader
menu

CIUTAT

Cel Net acusa Ballesteros de voler menysprear l'estudi sobre la qualitat de l'aire a TGN

El Circ Ciutat dijous, 16 de juliol de 2015

El plenari de Tarragona del divendres 17 de juliol debatrà dues mocions referides al medi ambient. En una, defensada per cinc dels set grups municipals i impulsada per la Plataforma Cel Net, es demana un estudi sobre la qualitat de l'aire a TGN. En l'altra, només defensada per l'equip de govern (PSC) i a proposta de la Fundació Mediterrània, es demana que s'elabori un estudi epidemiològic del Camp de Tarragona.

La inclosió de la moció de l'equip de govern no ha caigut gens bé en l'entorn de la Plataforma Cel Net. En un comunicat penjat al seu web, el col·lectiu ecologista acusa l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, de voler restar protagonisme a la moció sobre la qualitat de l'aire.

"De totes les estratègies possibles per tal de no realitzar l’estudi de la Qualitat de l’Aire a Tarragona, hem de comunicar-li, sr. Alcalde, que aquesta és la més grotesca que ens podíem haver imaginat". Així s'ha expressat Cel Net, que se sent "desconcertat" amb els darrers moviments de l'equip de govern socialista, al que preguen "que es deixi d'estar d'estratègies confrontatives".

A més, de retruc, també carreguen contra el 'gir' del grup del PSC en matèria mediambiental i també donen una clatellada a la Fundació Mediterrània: "Permeti’ns ser escèptics davant la seva conversió. Sincerament, veient el seu pacte amb Mediterrània, eufemísticament anomenat grup ecologista, ens comença a preocupar quines són les seves veritables intencions. Creu que la ciutadania no dubta del sobtat interès del consistori i de Mediterrània en realitzar un estudi basat en tots els factors haguts i per haver-hi (aire, aigua, menjar, etc.)?"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar