loader
menu

CIUTAT

Tarragona sabrà com és l'aire que respira

El Circ Ciutat divendres, 17 de juliol de 2015

Tarragona tindrà un estudi de qualitat de l'aire. El ple de l'Ajuntament, per unanimitat, ha aprovat la moció conjunta presentada per cinc partits (C's, ERC, CiU, CUP i ICV) que posa en marxa els mecanismes perquè s'estudiï la qualitat que respirem els tarragonins. D'aquesta manera, es posa fil a l'agulla a la iniciativa engegada per la plataforma Cel Net.

Foto: cup tarragona

D'entre les intervencions, en nom d'ERC (un dels cinc grups signants), el regidor Jordi Fortuny ha deixat clar que "no demonitzem cap activitat industrial concreta, però no hem controlat les emissions que es fan de forma no controlada".

L'equip de govern del PSC finalment també hi ha votat a favor, junt amb el PP, fent que el quòrum fos absolut, davant la presència de diferents representants de la plataforma Cel Net. En nom del govern, la portaveu, Begoña Floría, ha justificat el vot afirmatiu del seu grup perquè representava una part molt important del plenari tarragoní i perquè està relacionat directament amb la salut de les persones. "Col·laboració i ganes de treballar", segons la portaveu municipal, és el que ofereixen.

Pel que fa al finançament de l'estudi, haurà de sortir de l'impost ambiental que ja cobra la Generalitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar