loader
menu

CIUTAT

La campanya de sensibilització de recollida selectiva arriba al centre de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 20 de juliol de 2015

L’Ajuntament de Tarragona iniciarà una nova campanya de sensibilització de foment de la recollida selectiva de residus municipals, amb la finalitat de complementar la campanya “Separa bé l’orgànica”. Aquesta s’inicia el proper dilluns 20 de juliol fins divendres 31 de juliol.

L’objectiu d’aquesta nova campanya és millorar els índex de la recollida selectiva al centre de la ciutat i informar sobre els horaris per llençar la brossa i altres qüestions de recollida de residus per a mantenir, entre tots, una ciutat més neta.

Més proximitat

Es pretén aconseguir una major proximitat amb el ciutadà en el moment que llencin les escombraries. Per fer-ho efectiu, vuit educadors ambientals estaran repartits per diferents zones del centre de la ciutat, en diverses àrees de contenidors. Quan un ciutadà s’apropi a llençar la brossa l’educador aprofitarà per recordar-li on va cada residus, l’horari de cada contenidor, les ubicacions i horari de les deixalleries mòbils, el servei gratuït de recollida de voluminosos, etc.

Foto: circdetarragona.com

A més, l’educador explicarà els motius de l’obertura d’expedients sancionadors que està portant a terme el Departament de Neteja Pública, d’acord amb l’article 98 de l’Ordenança General de Convivència Ciutadana i Ús dels Espais Públics de Tarragona. Fonamentalment, aquests expedients es porten a terme per incompliment horari i per dipositar qualsevol tipus de residus fora dels contenidors, sempre hi quan aquests estiguin plens.

Punts informatius al centre

S’instal·laran 9 punts informatius repartits pel centre de la ciutat:

- Imperial Tàrraco, 1: dilluns 20 de juliol

- Plaça de les Corts Catalanes: dimarts 21 de juliol

- C/ Manuel de Falla (davant la Casa del Mar): dimecres 22 de juliol

- Plaça dels Infants: dijous 23 de juliol

- Rambla Nova, 59 (coca central): divendres 24 de juliol

- Plaça Anselm Clavé: dilluns 27 de juliol

- Plaça dels Carros: dimarts 28 de juliol

- C/ Cardenal Cervantes, 29-31: dimecres 29 de juliol

- Via Augusta (al principi): dijous 30 de juliol

L’horari d’atenció serà de les 09:00 a les 14:00 hores. El material de reciclatge que es facilitarà és el següent: un cubell per fer la recollida de la matèria l’orgànica, una bossa compostable, un iman i un fulletó informatiu, fins a finalització d’existències.

En els punts informatius, a més a més, de poder adquirir el material de reciclatge, els educadors oferiran al ciutadà realitzar una enquesta voluntària per així conèixer la seva opinió general en matèria de residus.circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar