loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Chartreuse convidarà tots els seus treballadors a viure en directe les festes de Santa Tecla

Sergi Casado Cultura i patrimoni dilluns, 20 de juliol de 2015

Tarragona tindrà uns convidats molt especials per les festes de Santa Tecla. Més d'una seixantena dels treballadors de la planta de fabricació de Chartreuse, situada a Voiron, a França, visitaran Tarragona per viure en directe les festes de Santa Tecla.

Una seixantena d'empleats visitaran TGN per assistir als actes més emblemàtics de la festa tarragonina i comprovar la relació del licor que fabriquen amb els tarragonins

I per descomptat, per comprovar, in situ, l'idil·li entre els tarragonins i el licor que fabriquen en la seva empresa i que des de fa 15 anys s'ha convertit en la beguda oficial de les festes majors de Tarragona.

Imatge de la planta de Chartreuse a Voiron. foto: chartreuse.fr

L'activitat a l'única fàbrica del món on s'elabora el Chartreuse gairebé quedarà aturada durant els tres dies en que la major de la seva plantilla estarà gaudint de Santa Tecla.

Arribaran el diumenge 20 i s'estaran fins el dimarts 22 de setembre, i així presenciaran en directe actes tant emblemàtics de la festa tarragonina com el Cafè, copa i puro, la Baixada de l'Àliga o el Retaule, entre d'altres.

"Per a molts d'ells és el viatge de la seva vida, perquè a l'empresa sempre rebem persones de Tarragona i serà bonic que visquin les festes de Santa Tecla de veritat", ha explicat al Circ Marianne Waffelaert, responsable comercial de Chartreuse.

Si fins ara, només havien visitat Tarragona alguns representants comercials de Chartreuse, ara també ho faran les persones d'administració, els encarregats d'embotellar el Chartreuse, els de Relacions Públiques, tot l'equip directiu i representants de Chartreuse arreu del món.

Tots, excepte els monjos, directes cap a Tarragona, on a part de les festes, també visitaran el patrimoni i les platges i agafaran consciència de la relació singular entre Tarragona i el Chartreuse. Una altra visita també serà obligada: l'antiga fàbrica de Chartreuse i actual seu de l'Escola Oficial d'Idiomes.

El vincle entre Tarragona i Voiron existeix des de fa molts anys. Des de 1935 fins a 1989 la producció de Chartreuse es va fer tant a Voiron com a Tarragona, i des que va tancar la Chartreuse de TGN, la fabricació en exclusiva es fa a la planta francesa.

Durant els darrers anys, l'Àliga, el Ball de Diables, la Mulassa o fa uns mesos els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, han estat embaixadors de Tarragona a Voiron.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar