loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El jove tarragoní David Aymerich rodarà el seu segon llargmetratge en un poble costaner de Biscaia

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 21 de juliol de 2015

El jove director tarragoní David Aymerich rodarà el seu segon llargmetratge, "Un verano con Claudia", a Gorliz, un municipi de la costa de Biscaia. El seu Ajuntament va veure amb bons ulls el projecte d'aquest jove cineasta tarragoní i els va donar totes les facilitats perquè puguin fer el rodatge, que serà del 31 d'agost al 13 de setembre.

'Un verano con Claudia' es gravarà al municipi de Gorliz i narrarà la història d'un músic

Segons ha explicat l'encarregat de producció, el també tarragoní Arcadi Tarrida, es van enviar dossiers a diferents municipis, començant per l'Ajuntament de TGN i d'altres de la demarcació, així com de la resta de Catalunya, fins i tot als Pirineus, entre els quals Puigcerdà. "Els únics que ens va rebre van ser els de l'Ajuntament de Gorliz, els va semblar interessant la nostra proposta i ens pagaran tota l'estada", ha explicat el jove director de TGN.

Una imatge d'una de les platges de Gorliz, on es rodarà el film Un Verano con Claudia. / facebook.com

El film, produït per AYHE Productions, narra la vida i les peripècies d'un músic en un entorn que inicialment no estava previst. El vistiplau del consistori biscaí ha fet que la major part de les localitzacions siguin tant a Gorliz com en el seu entorn privilegiat. Gorliz, i en concret el seu antic hospital, ja va ser l'indret escollit per rodar el film de terror adolescent "Open graves".

"Un verano con Claudia" és la segona obra d'aquest estudiant de Comunicació Audiovisual, després de "El dulce sabor del limón", la seva òpera prima, rodada a TGN i voltants durant l'any passat.

El film té un pressupost d'uns 45.000 euros i estarà protagonitzat pels actors Adrià Triviño i Àlex Lluch, en espera que s'anunciïn més incorporacions. Dins de l'equip també hi haurà el càmera Gonzalo Berridi, que va participar en el rodatge de "Ocho apellidos vascos".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar