loader
menu

L'ex regidor Carles Castillo serà el candidat del PSC per TGN a les eleccions del 27-S

Sergi Casado dilluns, 20 de juliol de 2015

L'ex regidor tarragoní Carles Castillo encapçalarà la llista del PSC per la demarcació de TGN a les eleccions del 27-S. El seu nom ha estat el més votat d'entre totes les agrupacions socialistes del Camp de Tarragona, amb més de 300 adhesions d'un total de més de 400 vots.

Carles Castillo, adreçant-se als membres de l'agrupació socialista de Cunit. /facebook.com

El seu nomenament, però, no serà oficial fins el cap de setmana, quan el PSC celebrarà el seu Consell Nacional i, entre d'altres noms, oficialitzarà el de l'ex regidor de l'Ajuntament de TGN, que substituïrà l'històric Xavier Sabaté com a cap visible dels socialistes a les pròximes autonòmiques.

El Consell de Federació del Camp de Tarragona del PSC ha aprovat la proposta de noms que, conjuntament amb la proposta de la Federació de les Terres de l’'Ebre, s’adreçarà a la Comissió Nacional de llistes del partit abans de què el Consell Nacional del PSC, l’òrgan competent, aprovi definitivament la candidatura de Castillo.

Els socialistes tarragonins ha acordat, així, apostar per un relleu generacional, liderat per Castillo i molt probalment amb la vallenca Rosa Maria Ibarra com a número 2. La persona més votada a les Terres de l'Ebre, Maria Beltran, podria anar de número 3.

Durant el Consell de Federacio socialista del Camp de TGN, també s'han proposat més noms de militants que també han rebut adhesions. La diputada vallenca Núria Segú i els tarragonins Rocío León i Eloi Menasanch han completat el cinc inicial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar