loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una multinacional líder en consultoria assumeix la gestió del centre comercial Parc Central de TGN

El Circ Ciutat > Economia dimarts, 21 de juliol de 2015

La gestió del centre comercial Parc Central de Tarragona ha canviat de mans. CBRE, primera companyia a nivell internacional en consultoria i serveis immobiliaris, n' ha obtingut el mandat de gestió.

Foto: circdetarragona.com

El centre comercial tarragoní compta amb 31.783,15 m2 de superfície bruta alquilable (SBA) i va ser inaugurat al maig de 1.997. Disposa de 110 locals entre els quals destaquen Grup Inditex, H & M, Mango, Yelmo Cineplex així com una variada oferta de restauració. També ofereix 1.000 places d'aparcament i un hipermercat Eroski.

Parc Central es converteix així en el quart centre comercial gestionat per CBRE a Catalunya. Amb aquest nou mandat, la cartera en gestió de centres comercials de CBRE a Espanya arriba 1.298.545 m2 de SBA repartits en 27 actius, consolidant la seva posició com a primera gestora independent d'Espanya i líder en aquest sector.

circdetarragona_AD

Destaquen en el catàleg de gestió el centre comercial més gran d'Espanya, Port Venècia a Saragossa amb 206.000 m2 SBA, i altres centres tan emblemàtics com La Diagonal Mar a Barcelona o La Vaguada a Madrid.

CBRE, amb seu central a Los Angeles, és la companyia de consultoria i serveis immobiliaris líder a nivell internacional. Compta amb més de 37.000 professionals en més de 300 oficines a tot el món (excloent filials). A Espanya està present des de 1973, on ofereix serveis immobiliaris a través de 6 oficines (Madrid, Barcelona, ​​València, Marbella, Saragossa, Palma de Mallorca), a més de coordinar l'oficina de Casablanca (Marroc).


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar