loader
menu

CIUTAT

Una multinacional líder en consultoria assumeix la gestió del centre comercial Parc Central de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 21 de juliol de 2015

La gestió del centre comercial Parc Central de Tarragona ha canviat de mans. CBRE, primera companyia a nivell internacional en consultoria i serveis immobiliaris, n' ha obtingut el mandat de gestió.

Foto: circdetarragona.com

El centre comercial tarragoní compta amb 31.783,15 m2 de superfície bruta alquilable (SBA) i va ser inaugurat al maig de 1.997. Disposa de 110 locals entre els quals destaquen Grup Inditex, H & M, Mango, Yelmo Cineplex així com una variada oferta de restauració. També ofereix 1.000 places d'aparcament i un hipermercat Eroski.

Parc Central es converteix així en el quart centre comercial gestionat per CBRE a Catalunya. Amb aquest nou mandat, la cartera en gestió de centres comercials de CBRE a Espanya arriba 1.298.545 m2 de SBA repartits en 27 actius, consolidant la seva posició com a primera gestora independent d'Espanya i líder en aquest sector.

Destaquen en el catàleg de gestió el centre comercial més gran d'Espanya, Port Venècia a Saragossa amb 206.000 m2 SBA, i altres centres tan emblemàtics com La Diagonal Mar a Barcelona o La Vaguada a Madrid.

CBRE, amb seu central a Los Angeles, és la companyia de consultoria i serveis immobiliaris líder a nivell internacional. Compta amb més de 37.000 professionals en més de 300 oficines a tot el món (excloent filials). A Espanya està present des de 1973, on ofereix serveis immobiliaris a través de 6 oficines (Madrid, Barcelona, ​​València, Marbella, Saragossa, Palma de Mallorca), a més de coordinar l'oficina de Casablanca (Marroc).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar