loader
menu

CIUTAT

TGN celebrarà un ple monogràfic sobre els Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 22 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Tarragona celebrarà el proper 4 de setembre el seu primer ple monogràfic sobre els Jocs del 2017. Tan sols hi haurà un punt en l'ordre del dia, "Jocs del Mediterrani de 2017", segons figura en la convocatòria signada per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Foto: Tarragona 2017

Serà un ple en què els grups de l'oposició intentaran fiscalitzar al màxim l'acció de govern en relació als Jocs i al seu finançament, encara que es desconeix quin serà el procediment i els torns d'intervenció dels grups. Des del consistori, el regidor responsable dels Jocs, Javier Villamayor, ha justificat que la data triada sigui el 4 de setembre “perquè és quan tots tindran tots els elements per poder debatre amb profunditat sobre aquest projecte de ciutat”.

Ara mateix, el bloc de partits que veu amb neguit els Jocs és majoria, i finalment, els 27 regidors debatran de manera pública i en exclusiva per primer cop sobre tots els aspectes dels Jocs que es posin damunt la taula.

“El ple és un espai de debat on totes les formacions polítiques podran fixar el seu posicionament. La convocatòria d’aquesta sessió plenària demostra una predisposició total a debatre un projecte que necessàriament ha de comptar amb el compromís i unitat de tots. En definitiva, es una excel·lent oportunitat per proporcionar tota la informació referent a un projecte de ciutat, de territori, de país i d’Estat”, ha explicat Villamayor.

D'entre els principals detractors, la CUP ja va deixar clar en el seu primer discurs que si pogués, suspendria els Jocs. ERC, com inicialment volia CiU, vol convocar una consulta ciutadana per comprovar el grau d'adhesió amb l'esdeveniment, Ciutadans també ha deixat clar que ells no haurien demanat els Jocs i demanen que el crèdit de 12ME concedit per Caixa Bank es destini a necessitats socials de la ciutat.

A més, el portaveu del PP, Alejandro Fernández, també va abandonar la cordialitat 'olímpica' fa unes setmanes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar