loader
menu

CIUTAT

La Muntanyeta podrà obrir el casal d'estiu gràcies a les compres 'solidàries' dels tarragonins

El Circ Ciutat dijous, 23 de juliol de 2015

L'Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta (APPC), de Tarragona, ha estat una de les entitats seleccionades dins del programa de targeta CX Catalunya Solidària de Catalunya Caixa.

Foto: Catalunya Caixa / APPC

A Tarragona hi han participat 14.300 clients, que han contractat i faran servir la targeta solidària per pagar les seves compres habituals. Aquesta targeta inclou un programa mitjançant el qual, els titulars trien les entitats socials a qui volen destinar una part de les seves compres.

En aquesta tercera edició, 132 organitzacions no lucratives, han presentat els seus projectes candidats a ser receptors de les ajudes d'aquest programa. Els requisits eren estar domiciliades a Catalunya, i desenvolupar un projecte que s'executi a Catalunya, en els àmbits de la pobresa, la salut o l'educació.

Per la seva banda, durant els mesos de maig i juny, els clients titulars d'una targeta CX Catalunya Solidària han pogut votar per un dels projectes solidaris de les entitats no lucratives admeses a la llista de candidates.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta (APPC) de Tarragona és una de les entitats escollides. L’APPC compta amb 37 anys de recorregut en l’àmbit de l’educació i els serveis socials i treball en la defensa dels drets de les persones amb paràlisi cerebral. Atenen 105 persones i compten amb prop d’un centenar de professionals. Gestionen tres serveis: una escola, un taller ocupacional i una residència.

L’aportació de la Targeta Solidària de Catalunya Caixa es destinarà al servei de casal d’estiu per a infants amb paràlisi cerebral. Aquest servei té com a finalitat que els nens i nenes puguin seguir amb els tractaments necessaris per al seu desenvolupament, que fan durant el curs. Es preveu que al voltant d’uns 50 infants puguin participar en el programa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar