loader
menu

CIUTAT

La Federació de Veïns de TGN i la CUP visiten la planta on es va generar una fuita tòxica el 25-M

El Circ Ciutat dijous, 23 de juliol de 2015

Una representació de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament han visitat aquesta setmana la planta que el grup Maxam (Nitricomax) té a La Canonja i que va generar una fuita tòxica el passat 25 de maig.

Una imatge de la fuita del 25-M. / circdetarragona.com

Els representants veïnals i del Grup Municipal de la CUP han estat rebuts a la planta pels responsables de l’empresa, acompanyats de la direcció de l’AEQT. En primer lloc els visitants han estat a l’edifici d’oficines, on s’ha fet una presentació corporativa de l’empresa i, tot seguit, han visitat la planta de producció.

La visita és el resultat del compromís adquirit per l’empresa el mes passat, en la reunió que van mantenir a l’AEQT amb el Panell Públic Assessor d’aquesta Associació i la pròpia Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona.

Després de l’incident del 25 de maig, quan hi va haver una fuita en aquesta planta, l’empresa Nitricomax va voler compartir amb els veïns de la zona el fet ocorregut.

D’aquella reunió en van sorgir dues visites, la feta el dimarts 21 de juliol i la que es farà el proper dimarts 28, on hi assistiran representants d’aquest Panell Públic Assessor de l’AEQT i els membres de la Federació de Veïns Segle XXI.

A aquestes dues visites cal sumar-hi la que els representants de Nitricomax van fer amb l’alcalde de La Canonja el passat 9 de juliol.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar