loader
menu

Quatre mil persones participen a TGN en el "cop d'estat" contra el sistema

Sergi Casado Ciutat dissabte, 23 de febrer de 2013

Per enèssima vegada, Tarragona ha apadrinat una manifestació multitudinària. Sota el lema "En defensa dels drets públics", més de quatre mil persones han tornat a enviar un missatge clar i directe a la classe política, però també a la banca i als grans poders fàctics que controlen el país i l'Estat.

La manifestació ha tingut tres punts d'origen: els barris de Ponent i el de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, des d'on s'ha sortit a les cinc de la tarda, i la zona centre, a la rambla Vella, on la convocatòria s'ha fet una hora més tard, per tal de donar temps als manifestants procedents dels barris. La capçalera ha baixat pel carrer Estanislau Figueres i ha accedit a la rambla Nova per Pau Casals. Des d'allí, fins a la Imperial, on s'han trobat amb els veïns de Ponent i de Sant Salvador, i un cop tots junts, han enfilat rambla Companys i Macià en direcció a l'hospital Joan XXIII.

Crits que ja venen sent familiars, com "Sí se puede", en referència a la possibilitat d'alterar l'ordre social, així com missatges enverinats a la majoria dels polítics, tant de casa com de fora, han estat la nota dominant. En ocasions, fins i tot, ha fet la sensació que tornava a ser Carnaval. La plataforma Stop Desnonaments, una de les més actives i combatives, el col·lectiu en defensa dels drets públics (aplega nombroses AAVV de Tarragona), sindicats i moltíssima gent anònima, però igualment indignada han envaït els carrers per exterioritzar el seu malestar. Fins i tot, treballadors de Port Aventura i d'Ercros, de Flix, s'han sumat a la protesta que no fa res més que posar de manifest el descontentament popular envers les retallades dels partits que governen, contra una reforma laboral que no convenç i que continua generant acomiadaments.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar