loader
menu

CIUTAT

La vila per a esportistes dels Jocs del 2017 podria acabar a 30 km de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 27 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a concurs el servei de gestió de l'allotjament a la vila Mediterrània dels Jocs del 2017, que ja no necessàriament estarà ubicada en hotels de Salou.

L'Ajuntament de TGN ha tret a concurs la gestió de l'allotjament dels 4.000 esportistes que participaran en la cita. El preu de licitació s'eleva i passa dels 3,8 ME als 5,5ME

Tot i que a finals de 2013, el Comitè Internacional dels Jocs ja va donar el seu vistiplau a que els esportistes s'allotgessin en hotels de la capital de la Costa Daurada, poc després els hotelers de Salou, Cambrils i la Pineda van denunciar que ningú els havia informat sobre aquesta possibilitat.

Una imatge dels moviments de terres a l'Anella Mediterrània dels Jocs, a Campclar. / circdetarragona.com

Des de la setmana passada, en el web municipal tarragoní ja estan penjades les bases que regeixen el procés de licitació per a gestionar l'allotjament dels més de 4.000 esportistes i tècnics que vindram. Ara, el pressupost màxim és de 5,5 ME. Aquesta quantitat, segons ERC, és superior a l'anterior, que era de 3,8 ME (iva inclòs).

Un radi de fins a 30 km respecte TGN

En el plec de clàusules ja no es fa cap referència a Salou, i a més, segons les bases, la futura vila dels Jocs de Tarragona 2017 pot estar ubicada a una distància de fins a 30 quilòmetres, gairebé el doble de la distància que hi ha entre Tarragona i Salou, que semblava l'aposta definitiva.

En les mateixes bases s'explica que es busca un operador "que asseguri la gestió dels serveis d’una Vila Mediterrania composta d’hotels i espais annexes, per a l'allotjament de les delegacions participants i els serveis complementaris, d'acord amb les necessitats dels Jocs i de les directrius marcades pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis"

Els hotels han de permetre allotjar a aproximadament 4.000 esportistes i tècnics. L'espai ha de permetre el tancament perimetral de tot el recinte per acollir les necessitats de les delegacions dels països participants.

Tots els serveis que s'ofereixin (consulta les bases) han de ser equiparables a la categoria d'hotels de tres estrelles o superior. La zona d'hotels tindrà el nom "Vila Mediterrània" i ha de ser un recinte tancat (dins el recinte s'inclouran tots els hotels de l'oferta), amb una porta principal d'accés.

El preu màxim per a tot l'espai necessari de la zona internacional (diàfan a disposició del COJM) serà de 370.000 euros, amb IVA inclòs.

Diferents perfil d'operador

- Un sol establiment hoteler amb capacitat d’acollir la Vila Mediterrania.

- Una cadena hotelera que disposi d’hotels veïns, amb capacitat d’acollir la Vila Mediterrania.

- Una UTE agrupant hotels veïns, agències o cadenes que disposin d’hotels veïns amb capacitat d’acollir la Vila Mediterrània. En aquest cas, les agencies hauran de reunir tots els requisits perpoder exercir com a agència de viatges, i estar inscrita als registres corresponents

- Una agència que disposi de qualsevol d’aquests serveis ja garantits i a la seva disposició. En aquest cas haurà de reunir tots els requisits per poder exercir com a agència de viatges, i estar inscrita als registres corresponents.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar