loader
menu

Albert Abelló es treu el carnet de Convergència

El Circ dilluns, 27 de juliol de 2015

El portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de TGN, Albert Abelló, és nou militant de Convergència Democràtica des de fa uns dies. "Ho vaig dir en eleccions. Tot i que anava com a independent, estava compromès amb un partit i tenia clar que m'hi afiliaria", ha explicat al Circ el mateix Abelló.

Albert Abelló, a l'esquerra, i al costat, l'independent Cristina Guzmán. / circdetarragona.com

D'aquesta manera, CDC torna a tenir representació dins del grup municipal tarragoní, format també per un militant d'Unió Democràtica, Josep Maria Prats, i per la independent Cristina Guzmán.

Abelló ha negat que la celeritat amb que s'ha donat d'alta com a nou militant tingui res a veure amb el trencament entre CDC i UDC a nivell nacional, sinó perquè a l'Ajuntament de TGN no hi quedava cap regidor convergent. "Estèticament, no quedava gaire bé", ha confessat l'ex president de la Cambra de Comerç de TGN.

Ha assegurat que ho tenia previst i "a la primera oportunitat que he tingut, ho he fet". Un dels seus avaladors va ser el president del Comitè Local de CDC Tarragona, Jordi Sendra. Així, doncs, Abelló va estrenar militància durant el ple maratonià del passat 17 de juliol.

En aquella ocasió, el regidor d'Unió es va desmarcar de CDC en la moció d'adhesió a l'AMI, deixant la representació de CDC en només dos regidors. "A nivell de país, té un altre posicionament, però en temes de ciutat, no".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar