loader
menu

CIUTAT

La UOC tanca la seu de TGN i deixa Reus i Tortosa com a únics centres a la demarcació

El Circ Ciutat dimarts, 28 de juliol de 2015

Tarragona es quedarà sense seu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L'espai que tenia habilitat des de feia quatre anys a la primera planta de l'Institut Municipal d'Educació tancarà portes el proper 31 de juliol.

Des del passat 24 de juliol, en el seu perfil a twitter, la seu tarragonina d'aquesta universitat a distància (@UOCtarragona) ja ve informant del seu tancament imminent: "T’informem que aquest compte de Twitter quedarà inactiu. Pots seguir-nos a @UOCreus".

Una imatge de l'interior de l'Institut Municipal d'Educació, on la UOC hi té encara la seva seu a TGN. / uoc

Imatge del cartell d'inauguració de la seu de la UOC a TGN, l'any 2011. /

La UOC ha penjat un avís a la pàgina de la seu de Tarragona, en el que reitera la data del tancament del seu punt a la ciutat: " Us informem que el proper divendres 31 de juliol serà l’últim dia que la seu de Tarragona romandrà oberta. Us preguem que disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar. Si us plau, consulteu les seus i punts UOC de la xarxa territorial que teniu a la vostra disposició".

D'aquesta manera, la Universitat a distància 's'allunya' de Tarragona i se'n va cap a Reus. A Tarragona, segons xifres de 2011 (any d'obertura de la seu de la UOC) hi havia prop de 600 estudiants matriculats que residien a la ciutat de TGN. I més de 2.500 d'arreu de la demarcació.

A partir de l'agost, la UOC 'esborra' del seu mapa a Tarragona i només tindrà dues seus a la demarcació: Reus i Tortosa. En total, la Universitat Oberta de Catalunya disposa de 13 seus repartides arreu de l'estat espanyol i fins i tot a l'estranger, amb un centre a Mèxic.

La UOC va estrenar la seva seu a Tarragona el gener de 2011, en substitució d'un punt UOC creat sis anys abans. L'obertura, a més, va ser una reclamació de l'Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar