loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN anuncia que renovarà i millorarà el conveni amb la UOC

El Circ Ciutat dimecres, 29 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que al setembre renovarà i millorarà el conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El comunicat del consistori ha arribat l'endemà que diversos mitjans, entre ells El Circ, es van fer ressò del tancament, a partir de l'1 d'agost, de la seu que actualment té la universitat a distància al carrer Ramon i Cajal.

D'acord amb el consistori tarragoní, a partir del setembre es posarà en marxa una taula de treball conjunta per a la redacció d’un nou conveni que permeti consolidar a la UOC com el referent d’universitat virtual a Tarragona.

L’objectiu és endegar projectes nous i estratègies conjuntes que permetin potenciar el model virtual d’ atenció i interacció amb els estudiants i el conjunt de la comunitat UOC a la ciutat i reforçar el vincle de la universitat amb la ciutat. L'Ajuntament, però, no fa cap menció a la propera ubicació de la seu de la UOC a la ciutat.

Es reforçarà i es garantirà la complicitat entre ambdues institucions

Aquest acord coincideix amb un replantejament global de la universitat per a impulsar eines i canals de comunicació online i delimitar els serveis presencials. “Tant l’Ajuntament com la UOC, coincidim en la voluntat de tirar endavant nous projectes i iniciatives que fomentin l´intercanvi d’experiències, el desenvolupament d’activitats dels àmbits de coneixement i expertesa de la UOC a Tarragona, i que incentivi les relacions de caràcter, cultural, acadèmic, científic i institucional” ha afirmat el tinent d’alcalde i conseller d’Educació de l’ Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca.

La taula de treball sostindrà estratègies orientades al desenvolupament dels professionals i a la millora de competitivitat per via de la transferència del coneixement que garanteix el retorn i la retroalimentació entre universitat, territori i les persones.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar