loader
menu

CIUTAT

Dos lladres hauran de pagar més de 7.000€ a l'Ajuntament de TGN pel robatori de més de 250 m de cable elèctric a SPiSP

El Circ Ciutat dimecres, 29 de juliol de 2015

El Jutjat Penal número 3 de Tarragona ha condemnat a dos homes per un delicte continuat de robatori amb força per haver sostret 256 metres de cable elèctric del carrer Pi i Margall del barri de Sant Pere i Sant Pau. La resolució judicial condemna als acusats a indemnitzar a l’Ajuntament de Tarragona la quantitat 7.558,39 euros.

La sentència diu que els acusats sobre les 6 del matí del 28 de maig d’enguany de comú acord i amb intenció d’obtenir un benefici il·lícit, van anar al carrer Pi i Margall on van trencar la tapa exterior de sis fanals i es vam emportar 256 metres de cable elèctric, que prèviament havien tallat.

El cable es va recuperar però ja no es va poder utilitzar. Els dos homes van ser detinguts al mateix carrer per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els agents, que van rebre un avis de testimonis, quan van arribar al carrer Pi i Margall van trobar els dos acusats un dels quals portava un carro en el qual hi havia molts cables i diverses eines, totes elles hàbils per forçar tapes de fanals i tallar cables de la llum.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar