loader
menu

CIUTAT

La Generalitat pagarà les revisions mèdiques al primer equip del TGN Bàsquet

El Circ Ciutat divendres, 31 de juliol de 2015

La Generalitat de Catalunya i el TGN Bàsquet han arribat a un acord pel qual l'administració catalana es farà càrrec de les proves mèdiques de les jugadores de l'equip de Copa Catalunya del club lila en el nou projecte de bàsquet femení de la ciutat.

Foto: TGN Bàsquet

L'entesa entre el TGN Bàsquet i el CBT ha permès que el club del Sagrat Cor tingui dos equips sèniors, un a la màxima divisió catalana i l'altre a Primera Catalana i la Secretaria General de l'Esport ha decidit donar suport a aquesta iniciativa.

"En assabentar-me de l'acord entre el TGN Bàsquet i el CBT vaig tenir clar que la Generalitat havia de fer costat al projecte. Sóc conscient dels antecedents que hi havia, amb la rivalitat existent i, per tant, aquest acord és molt important. D'aquesta manera nosaltres hem volgut col·laborar oferint aquestes revisions mèdiques de franc, crec que és un exemple de bona pràctica envers les jugadores, el bàsquet i la ciutat", diu Gemma Solé, representant de territorial de la Secretaria General de l'Esport a Tarragona.

"Nosaltres demanàvem fa uns dies la implicació de la ciutat en el projecte i la Generalitat ha estat la primera a respondre. Estem molt agraïts", assegura el vicepresident del TGN Bàsquet Iñaki Liarte

"Per aconseguir la fitxa per poder jugar no és necessària aquesta prova però amb aquest acord oferim a les nostres jugadores un examen mèdic molt complet que, a més, serà aprofitat pels nostres preparadors físics", explica Liarte.

Gemma Solé assegura que, a Tarragona, aquesta prova només es fa a esportistes catalogats com d'Alt Rendiment de Catalunya (ARC): "Habitualment, els esportistes tarragonins ARC estan al CAR de Sant Cugat i es fan les proves allí, però si volen, se la poden fer aquí, a la nostra seu amb els nostres metges. D'aquesta manera, doncs, mai cap equip de bàsquet de la demarcació de Tarragona s'havia fet aquesta prova aquí".

La revisió mèdica té un cost d'uns 150 euros per cada jugadora que, en els pròxims dies, aniran passant per la Secretaria General de l'Esport a Tarragona per fer-se les proves.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar