loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN farà una 'consulta' sobre la Guàrdia Urbana

Sergi Casado Ciutat divendres, 31 de juliol de 2015

L'Ajuntament de Tarragona vol saber si els seus ciutadans estan satisfets amb la Guàrdia Urbana, i en breu els consultarà per comprovar quin és el seu grau de satisfacció amb el cos de policia municipal.

Foto de família de la festa de la Guàrdia Urbana de TGN de l'any 2014. / circdetarragona.com

Una imatge de la nova comissaria amb l'ex regidor Carles Castillo. / tarragona.cat

"Creiem i estem convençuts que la ciutadania de Tarragona té una bona percepció de la Guàrdia Urbana, però volem tenir indicadors que ens ho diguin", explica al Circ el nou regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez.

El consistori vol que els tarragonins i les tarragonines s'expressin i puguin dir què en pensen de la policia municipal tarragonina i si n'estan satisfets, o no. En aquest sentit, l'Ajuntament s'exposa també a les crítiques que puguin efectuar els ciutadans, i que, segons explica el regidor, es tindran en compte. Seran també indicadors, que és el que es busca.

El format de l'enquesta, però, encara no està decidit, i es desconeix si es formularà una única pregunta o se'n plantejaran vàries.

Sí sembla que serà on-line a través del web municipal, des d'on ja es va consultar als tarragonins sobre quins usos voldrien per al pàrquing Jaume I. L'enquesta va punxar perquè hi van participar poc més de 200 persones.

Un dels reptes de l'equip de govern de Josep Fèlix Ballesteros per al nou mandat en matèria de seguretat ciutadana és incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana amb 42 agents, a raó de 10 nous policies per any i una inversió de 2 ME fins el 2019. "Abans estàvem en període de crisi i no podíem augmentar el personal, però ara sí", indica el també regidor d'Hisenda de l'Ajuntament, qui, a més, justifica la convocatòria de dues places més d'intendent major "perquè ja estaven creades des de feia temps".

La plantilla de la Urbana està formada actualment per 150 agents.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar