loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN estrenen merxandatge per celebrar els seus dos aniversaris

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 31 de juliol de 2015

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona ha presentat el nou marxandatge i els actes per commemorar els dos aniversaris que enguany celebren, el 130è dels primers Xiquets de Tarragona, i el 45è dels actuals. L’acte de presentació ha tingut lloc a la Casa de la Festa i ha congregat castellers, simpatitzants i autoritats.

Foto: Xiquets de TGN

Des de l’inici de la temporada, la celebració dels dos aniversaris s’ha plantejat com “l’embolcall perfecte pels èxits castellers que, a priori, s’auguren” pels del carrer Santa Anna, tal com explica la cap de comunicació de l’entitat, Inés Solé, qui alhora destaca la “tasca de treball exquisit” duta a terme per la Comissió d’Aniversaris que es va crear amb aquesta finalitat.

Per celebrar l’efemèride, els Xiquets han volgut dissenyar una samarreta que, sense perdre cert caire commemoratiu, tingués alhora un punt d’essència, i han triat la paraula “sempre” per dur-la a l’esquena. Un lema molt significatiu de tot plegat.

Pel que fa a l’escut commemoratiu, Marc Solé, un dels dissenyadors, ha explicat durant l’acte que “s’ha volgut mantenir tant la forma de l’escut de la colla com destacar les ratlles, ambdós elements molt característics de la institució”. S’ha volgut, a més, “destacar les dates amb el simbolisme d’un pom de dalt”.

Festa de l’escuma, estrena del documental...

Al mateix temps, en tant que celebració no només de la colla sinó de la ciutat de Tarragona, com a entitat de la mateixa, els Xiquets han presentat una programa d’actes que han organitzar en el marc de les festes de Sant Magí i Santa Tecla, oberts a la ciutadania per a tots els gustos i edats, dels que podem destacar: per Sant Magí, la festa de l’aigua i l’escuma per als més petits de la ciutat i, per Santa Tecla, la presentació del documental L’Herència Millorada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar