loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Un concurs d'idees premiarà amb 15.000 euros el millor projecte pel futur Museu Casteller

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 03 d'agost de 2015

Ja s'han publicat les bases per al concurs públic d'idees convocat per a la redacció del projecte museogràfic del Museu Casteller de Catalunya que s'aixeca a la ciutat de Valls. Se'n valorarà el caràcter innovador i original de la proposta, la utilització de material audiovisual i tecnològic, la implantació de l'interiorisme dels espais de l'equipament, la proposta d'activitats i/o tallers originals i interactius, i l'optimització en els costos de manteniment.

Foto: Ajuntament de Valls

El guanyador del concurs rebrà un premi de 15.000 € i se li podrà adjudicar la redacció i direcció del projecte museogràfic, mentre que els altres quatre concursants rebran una prima de participació de 10.000 €, iva exclòs, per la seva participació. El projecte està valorat en 130.000 € en la seva redacció i direcció.

El concurs es desenvolupa en dues fases. En la primera, els interessats podran optar-hi fins al 15 de setembre i s'hi podran inscriure els professionals que els darrers 10 anys hagin realitzat un projecte museogràfic o expositiu en els àmbits cultural i/o del lleure.

Entre els sol·licitants, una mesa de contractació seleccionarà els cinc que acreditin major solvència, que tindran un termini de dos mesos per presentar les seves propostes. Hi ha la voluntat municipal de convocar una exposició pública de les cinc propostes seleccionades.

En la segona fase, un jurat triarà la proposta guanyadora final i estarà format per experts en els àmbits d'arquitectura, comunicació, disseny, gestió cultural, multimèdia i turisme, així com per un representant delegat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El guanyador del concurs d'idees rebrà un premi de 15.000 € i se li podrà adjudicar la redacció i direcció del projecte museogràfic, mentre que els altres quatre concursants rebran una prima de participació de 10.000 €, iva exclòs, per la seva participació. El projecte està valorat en 130.000 € en la seva redacció i direcció.

Consulta les bases


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar