loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Jove de TGN assajarà els castells grossos en una placeta del carrer Trinquet Vell

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 04 d'agost de 2015

La Colla Jove de Tarragona traslladarà els assajos dels 3d10 i d'altres castells més grossos al carrer Trinquet Vell. Ho farà en un solar de propietat municipal d'uns 200 metres quadrats de superfície, a l'aire lliure i sense baranes i obstacles als costats; millors condicions que les que tenen actualment al local del carrer Cós del Bou.

Una imatge de l'interior de l'espai, ja netejat. / circdetarragona.com

Una imatge de la façana./ circdetarragona.com

Una imatge de la façana./ circdetarragona.com

"Aquests últims dies els assajos han estat horrorosos, per la temperatura que feia, i les proves del 3d10 les fèiem amb calçador", apunten des de la Jove, i per aquest motiu, ja es van fixar fa algunes setmanes en el solar de Trinquet Vell per tractar de fer-hi els assajos dels castells de gamma extra i els que l'equip tècnic de la colla tarragonina decideixi.

El trasllat a la placeta de Trinquet Vell és una mesura provisional, en espera que es pugui tirar endavant amb les reformes del local dels lila, a qui els anys ja comencen a passar factura, i que requereix d'actuacions. "Tenim el local que tenim, i per això ens hem espavilat. Hem demanat permís a l'Ajuntament i ens l'han donat, però això és una solució temporal", expliquen des de la Jove.

Propietat de l'Ajuntament

La placeta on la Jove prepararà els seus castells més ambiciosos (per assajar el 3d10 convoquen entre 400 i 500 persones), està situada al número 13 i pertany a l'Ajuntament de TGN des de l'any 2007.

Segons figura en el web municipal, en l'apartat d'equipaments, l'objectiu del consistori és rehabilitar l'edifici en dues fases. De moment, l'únic que s'ha fet és la recuperació i manteniment de la façana pel seu valor patrimonial.

En els darrers dies, la pròpia colla ha anat netejant el solar i en breu hi colocaran focus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar