loader
menu

CIUTAT

Els Xiquets renoven el seu web

El Circ Ciutat dilluns, 25 de febrer de 2013

Els @Xiquets de Tarragona compten amb un nou disseny de la seva pàgina web, que han volgut estrenar coincidint amb l’inici de la nova temporada. La plana es manté a la mateixa adreça (www.xiquetsdetarragona.cat) i presenta una renovació completa tant pel que fa a la seva estructuració com també a l’estètica.

Un canvi amb què els ‘matalassers’ han volgut posar-se al dia amb les diferents eines i innovacions que permet la xarxa i que, fonamentalment, persegueix convertir-se en el punt de trobada i d'informació virtual dels castellers i simpatitzants d'una agrupació que en els darrers anys ha crescut amb prop de 200 nous membres. Sense oblidar, però, la funció que tota pàgina web ha d'exercir també com a font informativa de cara a l’exterior.

El nou format de pàgina dels Xiquets dóna especial protagonisme a l’apartat de notícies, que n'ocupa l’espai central per garantir-ne un accés ràpid i intuïtiu, així com també al calendari, per tal que amb només una ràpida ullada es pugui tenir constància d'assajos, actuacions i altres esdeveniments propers en què la colla hagi de prendre part. L’activitat a les xarxes socials i el material multimèdia guanyen també pes en el nou portal ‘matalasser’, que en els propers mesos anirà afegint nous apartats.

Tot plegat sense oblidar-ne els apartats clàssics com les pertinents explicacions sobre la història, el tarannà i l’estructura interna dels Xiquets, així com les dades de contacte. Una nova pàgina que ha estat desenvolupada per l’empresa bebang.com i que ja està des d'aquest mateix dilluns disponible a la xarxa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar