loader
menu

CIUTAT

Capitania Marítima 'allunyarà' les activitats nàutiques a 4 milles de la costa de TGN

El Circ Ciutat dijous, 06 d'agost de 2015

Les activitats nàutiques, de pesca i de lleure en aigües portuàries del Port de Tarragona s'hauran de fer a un mínim de 4 milles de la costa a partir del proper 1 d'octubre. Serà a partir d'aquesta data quan entrarà en vigor un Reial Decret que restringirà les activitats al voltant del Port de TGN i establirà un perímetre de 4 milles (uns 6 km).

Foto: kayaktarragona.com

Malgrat que les restriccions estaven vigents des del passat 28 de juliol, en compliment de les directrius de la mateixa Capitania Marítima, finalment s'ha aplicat una moratòria que permetrà activitats nàutiques en aigües del Port fins a l'octubre. Agost i setembre, doncs, salvats.

L'Autoritat Portuària és qui ha demanat l'ajornament de la suspensió, amb l'objectiu que es pugui fixar, d’acord amb la resolució, les zones concretes on estaran permeses les activitats de pesca, esportives i de lleure previ informe de Capitania Marítima.

Les limitacions afectaran a totes les platges compreses entre La Pineda i la Platja Llarga de Tarragona. Capitania Marítima va explicar a Tarragona Ràdio que s’ha detectat un increment d’activitats recreatives a les zones de trànsit del Port.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar