loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN converteixen els Pallaresos en plaça de 9

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 09 d'agost de 2015

Els Xiquets de Tarragona han convertit els Pallaresos en plaça de 9. Els matalassers ho han fet en segona ronda, amb un 3d9f ferm i serè, tot una aposta que il.lustra el gran moment de la Colla.

2d8f. Foto: Eloisa Ruiz

3d9f. Foto: Eloisa Ruiz

5d8. Foto: Eloisa Ruiz

Abans, en la primera, els Xiquets han optat pel 2d8f, un castell que dominen i que amb l'aposta que porten entre mans de cara a Sant Magí, el tenen més solvent que mai.

En tercera ronda, el castell triat pels de la camisa ratllada ha estat el 5d8; una construcció que posa de manifest el treball de pati.

La colla tarragonina ha acabat la diada amb una vano de cinc. Amb aquesta gran actuació, els Xiquets han fet d'Els Pallaresos plaça de nou, fent la millor actuació que aquesta població ha vist mai.

Pel que fa a les resta de colles; els Castellers d'Altafulla han executat 3d7c, 4d7 i 4d6a. I els Nois de la Torre han fet; 4d6a, 3d7 i 3d6a.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar