loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament solucionarà l'accessibilitat per a la gent amb mobilitat reduïda

Sergi Casado Ciutat dilluns, 25 de febrer de 2013

L'Àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament solucionarà els problemes actuals d'accessibilitat que tenen les persones amb mobilitat reduïda per arribar als salons del consistori. Ho faran construint dues rampes mòbils a la planta on hi ha ubicada l'alcaldia. L'àrea gestionada per la regidora Victòria Pelegrín ha reconegut que el problema, denunciat pel Circ, existeix i que, des de fa temps, estan treballant per posar-hi remei, i s'han compromès a que no es tornin a repetir episodis com els de fa una setmana, quan una ciutadana que havia de rebre un diploma es va haver d'esperar al pati Jaume I a que el regidor li entregués el guardó, i aquesta no pogués tenir el mateix reconeixement que la resta de companys.

Una imatge de les obres de reforma de l'Ajuntament. / circdetarragona.com

D'aquesta manera es permetrà que les persones amb mobilitat escassa (principalment les que utilitzen cadira de rodes) puguin accedir, tant a la sala de plens, com a la sala d'actes de l'Ajuntament, cosa que, actualment, els resulta molt complicat a causa de les obres de reforma d'una part del Palau Municipal, les quals s'estan endarrerint per la complexitat de les mateixes.

Tot i la confirmació de que s'acabarà amb el greuge comparatiu, des del consistori no s'ha avançat la data en què les rampes estaran instal·lades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar