loader
menu

CIUTAT

Més d'una seixantena de propostes d'arreu de la demarcació opten als III Premis Emprèn de la Diputació

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'agost de 2015

Més d'una seixantena de propostes d'arreu de la demarcació de TGN s'han presentat a la convocatòria d’enguany dels Premis Emprèn. Els guardons, organitzats per la Diputació de Tarragona per fomentar l'emprenedoria a la demarcació, hna comptat amb la participació de 116 persones, que han presentat un total de 65 propostes (49 del Camp de Tarragona i 16 de les Terres de l’Ebre).

Premiats en l'edició de l'any passat. / foto: dipta.cat

Aquest concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o que hagin assumit la cessió d’un negoci existent.

La dotació global és de 35.000 euros, distribuïts entre 7 categories de 5.000 euros cadascuna. Enguany, les categories que han comptat amb més participació han estat: l'Emprèn i sorprèn, amb 20 propostes, que reconeix projectes empresarials innovadors, i l'Emprèn jove, (16) que premia projectes liderats per joves d'entre 18 i 35 anys.

Les altres categories són Emprèn en femení (12), Emprèn socialment (6), Emprèn al món rural (5), Reemprèn (5) i Emprèn i consolida (1)

D'altra banda, les persones participants han pogut escollir entre tres continguts formatius segons les seves necessitats: “La gestió eficaç del temps”, “Community Management per a persones emprenedores” i “Competències personals i emprenedores”. Aquestes sessions de capacitació s’han portat a terme en diversos municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre (Tarragona, Tortosa, Valls, el Vendrell, Salou, Falset, Flix i Camarles) i han estat impartides per diferents consultors especialitzats.

Els Premis Emprèn tenen com a objectiu fomentar l'emprenedoria, contribuir a l’aparició de noves iniciatives i reconèixer la consolidació empresarial. El lliurament d'aquests premis tindrà lloc a finals d’any, a l’Auditori Diputació de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar