loader
menu

Més d'una seixantena de propostes d'arreu de la demarcació opten als III Premis Emprèn de la Diputació

El Circ Ciutat > Economia dilluns, 10 d'agost de 2015

Més d'una seixantena de propostes d'arreu de la demarcació de TGN s'han presentat a la convocatòria d’enguany dels Premis Emprèn. Els guardons, organitzats per la Diputació de Tarragona per fomentar l'emprenedoria a la demarcació, hna comptat amb la participació de 116 persones, que han presentat un total de 65 propostes (49 del Camp de Tarragona i 16 de les Terres de l’Ebre).

Premiats en l'edició de l'any passat. / foto: dipta.cat

Aquest concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o que hagin assumit la cessió d’un negoci existent.

La dotació global és de 35.000 euros, distribuïts entre 7 categories de 5.000 euros cadascuna. Enguany, les categories que han comptat amb més participació han estat: l'Emprèn i sorprèn, amb 20 propostes, que reconeix projectes empresarials innovadors, i l'Emprèn jove, (16) que premia projectes liderats per joves d'entre 18 i 35 anys.

Les altres categories són Emprèn en femení (12), Emprèn socialment (6), Emprèn al món rural (5), Reemprèn (5) i Emprèn i consolida (1)

D'altra banda, les persones participants han pogut escollir entre tres continguts formatius segons les seves necessitats: “La gestió eficaç del temps”, “Community Management per a persones emprenedores” i “Competències personals i emprenedores”. Aquestes sessions de capacitació s’han portat a terme en diversos municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre (Tarragona, Tortosa, Valls, el Vendrell, Salou, Falset, Flix i Camarles) i han estat impartides per diferents consultors especialitzats.

Els Premis Emprèn tenen com a objectiu fomentar l'emprenedoria, contribuir a l’aparició de noves iniciatives i reconèixer la consolidació empresarial. El lliurament d'aquests premis tindrà lloc a finals d’any, a l’Auditori Diputació de Tarragona.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar