loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Un acord entre Bricodepot i l'Ajuntament de TGN permetrà reformar els pisos de persones grans amb pocs recursos

El Circ Ciutat > Economia dimarts, 11 d'agost de 2015

Un acord entre la multinacional del bricolatge low cost Bricodepot i l'Ajuntament de Tarragona permetrà desenvolupar un projecte municipal d’arranjaments d’habitatges de la ciutat.

A l'esquerra, la regidora de Serveis Socials, Ana Santos, i el director de Bricodepot Tarragona, Fernando Sánchez Fuentespila. / foto: Mauri

El conveni implica la realització de reformes bàsiques (banys, cuina i espais comuns) als habitatges dels ciutadans més vulnerables per tal de garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes. Així mateix, afavoreix l’accessibilitat i les condicions de vida de les persones dins la llar. Les adaptacions dels primers vuit habitatges ja han començat i acabaran a finals de mes. L’objectiu d’aquest any és arribar a les 40 llars abans de finals d’any.

El projecte s’adreça a persones grans amb situació de dependència i amb escassos recursos econòmics. Per això, és requisit imprescindible tenir més de 65 anys i grau de dependència acreditat. Alhora es tenen en compte criteris econòmics i socials.

Bricodepot aportarà el material i equipament nou per desenvolupar cadascun dels projectes, valorats en 5.800 euros.

circdetarragona_AD

L'obra anirà a càrrec de la Casa d'Oficis

Aquest conveni és un exemple de l’aposta de l’Ajuntament de Tarragona per projectes innovadors, transversals i que posen en valor la col·laboració público-privada. Per aquest motiu, el projecte d’adaptació a les llars, que ja es va iniciar l’últim trimestre de l’any passat com a prova pilot, està emmarcat dins les diferents mesures d’atenció domiciliaria que es duen a terme des de l’Ajuntament de Tarragona.

L’execució de l’obra la portarà a terme la Casa d’Oficis, que és un programa de formació i treball impulsat per la Conselleria de Treball, Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona subvencionat pel Departament d’Ocupació i Empresa de la Generalitat de Catalunya, la Conferència Sectorial i el Fons social Europeu.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar