loader
menu

CIUTAT

Un acord entre Bricodepot i l'Ajuntament de TGN permetrà reformar els pisos de persones grans amb pocs recursos

El Circ Ciutat dimarts, 11 d'agost de 2015

Un acord entre la multinacional del bricolatge low cost Bricodepot i l'Ajuntament de Tarragona permetrà desenvolupar un projecte municipal d’arranjaments d’habitatges de la ciutat.

A l'esquerra, la regidora de Serveis Socials, Ana Santos, i el director de Bricodepot Tarragona, Fernando Sánchez Fuentespila. / foto: Mauri

El conveni implica la realització de reformes bàsiques (banys, cuina i espais comuns) als habitatges dels ciutadans més vulnerables per tal de garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes. Així mateix, afavoreix l’accessibilitat i les condicions de vida de les persones dins la llar. Les adaptacions dels primers vuit habitatges ja han començat i acabaran a finals de mes. L’objectiu d’aquest any és arribar a les 40 llars abans de finals d’any.

El projecte s’adreça a persones grans amb situació de dependència i amb escassos recursos econòmics. Per això, és requisit imprescindible tenir més de 65 anys i grau de dependència acreditat. Alhora es tenen en compte criteris econòmics i socials.

Bricodepot aportarà el material i equipament nou per desenvolupar cadascun dels projectes, valorats en 5.800 euros.

L'obra anirà a càrrec de la Casa d'Oficis

Aquest conveni és un exemple de l’aposta de l’Ajuntament de Tarragona per projectes innovadors, transversals i que posen en valor la col·laboració público-privada. Per aquest motiu, el projecte d’adaptació a les llars, que ja es va iniciar l’últim trimestre de l’any passat com a prova pilot, està emmarcat dins les diferents mesures d’atenció domiciliaria que es duen a terme des de l’Ajuntament de Tarragona.

L’execució de l’obra la portarà a terme la Casa d’Oficis, que és un programa de formació i treball impulsat per la Conselleria de Treball, Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona subvencionat pel Departament d’Ocupació i Empresa de la Generalitat de Catalunya, la Conferència Sectorial i el Fons social Europeu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar