loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Circ i Europe Direct TGN tornen a obrir l'euro xat

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 11 d'agost de 2015

Des de fa unes setmanes, al centre d’informació Europe Direct Tarragona hi ha dues noies que han participat en el Servei de Voluntariat Europeu (SVE – EVS), una experiència d'aprenentatge en l'àmbit de l'educació no formal, en la qual els joves milloren o adquireixen competències per al seu desenvolupament personal, educatiu i professional, així com per a la seva integració social.

Els participants al SVE desenvolupen l'activitat de voluntariat en un país diferent al seu. Es tracta d’una activitat, no remunerada i sense ànim de lucre, que es realitza a temps complet durant un període determinat.

Xat en anglès

El Circ recull les seves experiències i les de dos voluntaris més en el xat que trobareu adjunt, per primer cop en anglès, i que reforça la col·laboració entre Europe Direct TGN i www.circdetarragona.com.

Els participants en el xat són Melissa Rodrigues, de Portugal; Elisa Maziere i Julien Peyrat, de França, Meritxell Fernández, de Reus, i Marta Domènech, responsable d'Europe Direct TGN.

Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb el centre d’informació Europe Direct Tarragona a través del correu europedirect@tarragona.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar