loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'ICAC posa en marxa el XVIIè Congrés d'Arquelogia Clàssica, a Mérida

El Circ Cultura dilluns, 25 de febrer de 2013

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), amb seu a Tarragona, conjuntament amb el Museu Nacional d’Art Romà (MNAR), han posat en marxa el bloc oficial del XVIII @Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica (CIAC), que es durà a terme del 13 al 17 de maig a la ciutat extremenya de Mèrida.

Aquest congrés, considerat com la trobada d’experts més important en el camp de l’arqueologia clàssica, es fa cada cinc anys. En aquesta edició, els organitzadors seran el mateix institut de recerca tarragoní, així com l’MNAR de Mèrida i la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern d’Extremadura.

L’ICAC, com a responsable de la difusió 2.0 de l’esdeveniment, ha posat en marxa un bloc (www.ciac2013merida.org) en el qual es podran trobar les darreres novetats del congrés, informació sobre els ponents, els actes que es faran, notícies de caire patrimonial, etcètera.

També es podrà seguir l’actualitat de l’acte a les xarxes socials Facebook, Twitter i Flickr. Aquest serà el primer Congrés Internacional d’Arqueologia 2.0, de manera que no serà necessari ser-hi per poder viure’l.

El Congrés porta per títol "Centro y periferia en el mundo clásico". Està presidit pel director de l’MNAR, José María Álvarez Martínez, mentre que l’exdirectora de l’ICAC i catedràtica de la UAB, la professora Isabel Rodà, n’és la vicepresidenta.

Aquest congrés quinquennal tindrà lloc a Espanya per segon cop. L’any 1993 es va dur a terme a Tarragona amb un èxit àmpliament reconegut tant per part de la comunitat científica com de la mateixa ciutat.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar