loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN demana disculpes i retirarà les multes a dos vehicles als que va sancionar per error

El Circ Ciutat dijous, 13 d'agost de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha reconegut que es va equivocar i va senyalitzar malament un tram de l'avinguda Maria Cristina en el que es prohibia l'aparcament durant aquesta setmana, amb motiu de les festes de Sant Magí. La portaveu municipal i alcaldessa en funcions, Begoña Floría, ha demanat disculpes en nom del consistori.

Foto: ERC

"Demanem disculpes perquè hi ha hagut un error i treballarem perquè es puguin rescabalar els fets als dos vehicles", ha explicat Floría, tot donant a entendre que se'ls anul·larà la sanció. En canvi, des del consistori s'ha explicat que els altres 7 cotxes sancionats i, en conseqüència, enretirats per la grua a la vegada que els dos 'indultats', sí es van multar de manera correcta, "desgraciadament", ha apuntat Floría.

'És un maltractament al ciutadà'

Poc abans, el grup municipal d'ERC a Tarragona ha denunciat els fets: "És una pràctica que pensem que és un maltractament al ciutadà. En els moments actuals de dificultat econòmica la multa imposada i el cost d’enretirar el vehicle del dipòsit municipal supera els 300 euros. Si el que diuen els afectats és cert, és una mostra de desconsideració i prepotència administrativa", ha etzibat el portaveu republicà, Pau Ricomà.

ERC ha fet pública la versió d'alguns dels veïns i conductors afectats. Segons les tesis veïnals, a l’avinguda Maria Cristina a l’alçada del Camp de Mart, s’han canviat de matinada i de forma irregular les senyalitzacions de prohibició d’aparcar en motiu dels actes de Sant Magí.

Segons els testimonis, la prohibició establerta inicialment era a partir de les 00.00h del dia 13 d’agost. Amb el canvi de cartells realitzats durant la matinada del dia 12, la prohibició s’avançava fins al dia 10. Els mateixos ciutadans expliquen que el dimecres 12 al matí, hores després del canvi de cartells, molts cotxes han estat multats i enretirats per la grua municipal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar