loader
menu

CIUTAT

La Corredoria d'Assegurances de TGN Ferré i Associats guanya el concurs públic del Port de Tarragona

El Circ Ciutat dissabte, 15 d'agost de 2015

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha resolt el concurs convocat per a concedir el contracte de serveis d’assegurances per als propers 12 mesos i ha decidit adjudicar-lo a la Corredoria d’Assegurances de Tarragona Ferré i Associats.

L’informe d’adjudicació del Port de Tarragona estableix que l’oferta presentada per l’empresa guanyadora és la que ofereix millors serveis i millors condicions per a la contractació de pòlisses d’assegurança.

Per a l’empresa guanyadora, Ferré i Associats, la concessió d’aquest servei és molt important ja que, com comenta el seu gerent Jordi Ferré, normalment “aquests concursos públics s’acostumen a adjudicar a grans empreses amb seu a Madrid o Barcelona que són especialistes en concórrer a concursos de les administracions i les institucions majors. Per a nosaltres, haver aconseguit la concessió del Port de Tarragona és un gran pas endavant”.

El contracte de serveis que el Port de Tarragona ha atorgat a La Corredoria d’Assegurances de Tarragona Ferré i Associats no té cap contraprestació econòmica inicial de manera que l’empresa cobrarà únicament en funció de les pòlisses d’assegurança que subscrigui


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar