loader
menu

CIUTAT

Tarragona bull de turistes i tot el patrimoni, tancat

El Circ Ciutat dilluns, 17 d'agost de 2015

Tarragona bull de turistes durant l'agost, i especialment, els dies que no són bons per a anar a la platja, com el d'avui, dilluns 17, en que centenars de persones que estan de pas opten per fer una visita a la nostra ciutat.

L'Ajuntament va anunciar l'any passat que durant els dilluns dels mesos d'estiu també obririen el Circ i l'Amfiteatre, però els manté tancats per falta de personal

Tot i que els dilluns la majoria de museus i de monuments, no només aquí sinó a la resta de ciutats, acostumen a estar tancats el primer dia d la setmana, a Tarragona es va voler fer una excepció i es va anunciar que els dilluns de la temporada d'estiu el Circ-Pretori i l'Amfiteatre també restarien oberts a les visites.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Ho va anunciar al febrer de l'any passat l'aleshores regidora de Patrimoni Carme Crespo, justificant la mesura per l'elevat número de visitants que rebien el Circ i l'Amfiteatre. Fins i tot es va dir que la maqueta de Tàrraco ubicada a l'Antiga Audiència també obriria cada dia durant la temporada estival.

La mesura només es va complir l'any 2014, ja que des de començaments d'aquest estiu, tant el Circ com l'Amfiteatre han estat tancats els dilluns. Els únics indrets per visitar a Tarragona durant el dilluns són la maqueta de Tàrraco, el Museu Bíblic i el Museu Diocesà de la Catedral. La resta, tots tancats, malgrat l'anunci del consistori tarragoní.

El problema de fons continua sent la falta de personal dins del Museu d'Història.

Les riuades de turistes que tomben per TGN aquests dies són considerables. Una parella de Guipúscoa, l'Isidro i l'Agurtzane, lamentaven que el seu fill Iker s'hagués quedat sense veure el Circ i l'Amfiteatre. "A l'escola van estudiar la història de Tàrraco i tenia il.lusió per entrar als dos monuments principals", ha explicat la mare.

Uns altres turistes, en aquest cas navarresos, també s'han queixat perquè s'han trobat l'Amfiteatre tancat, amb una bossa d'escombraries a l'entrada.

A més, en els nous cartells que hi ha just a l'entrada de cada monument no hi diu res sobre els horaris; una circumstància que desconcerta i no agrada al visitant.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar