loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La plaça de les Cols ratifica la seva condició de gamma extra en un altre Sant Magí històric

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 19 d'agost de 2015

La plaça de les Cols ha ratificat la seva condició de gamma extra en una diada castellera de Sant Magí altre cop històrica i recordada. La Colla Jove de Tarragona ha descarregat per primera vegada aquesta temporada dos castells de gamma extra: el 9d8 i el 5d9.

2d7 dels Xiquets del Serrallo. / foto: tarragona ràdio

9d8 de la Colla Jove de Tarragona. / foto: Colla Jove

3d8 dels Castellers de SPiSP. Foto: Tac 12

5d8 dels Xiquets de Tarragona. Foto: Tarragona Ràdio

Amb aquesta actuació, la colla lila ja havia fet el millor Sant Magí de la seva història, completat amb un 4d9f i sobretot el pd7f, el primer descarregat a la plaça de les Cols durant l'anomenada època moderna.

Els Xiquets de Tarragona és la colla que haurà sortit menys contenta de la diada tarragonina. El 2d9fm que pretenien aixecar s'ha quedat en intent. Els matalassers, però, ho han sabut reconduir descarregant, en les següents rondes, el 5d8, el 4d9f i el pd7f.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet el millor Sant Magí de la seva història. Han descarregat el 3d8 per segona vegada i han completat la seva actuació amb 7d7 i 5d7.

Els Xiquets del Serrallo també han completat un Sant Magí rodó, fent la millor actuació de tota la seva història. Per primera vegada en la seva història, la colla marinera ha descarregat el 2d7; un castell que havien intentat en 26 ocasions, i carregat només en dues. Com SPiSP, també han descarregat el 7d7 i el 5d7.

D'entre tots els castells, només n'ha caigut un. La diada ha durat una mica més de quatre hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar