loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN posa en marxa #ganesdesantatecla, la nova campanya emotiva de la festa major

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 20 d'agost de 2015

Tot just finalitzades les festes de Sant Magí i a pocs dies que comenci la festa major més esperada a Tarragona, l’Ajuntament dóna el tret de sortida a la campanya emotiva de Santa Tecla, que aquest any demana als ciutadans que demostrin les seves #GanesdeSantaTecla.

Jordi Gil serà el tuitaire convidat. / ajuntament de TGN

Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Dani Seró

La nova campanya #GanesdeSantaTecla planteja per al 2015 dues accions participatives: un concurs de vídeos breus a Instagram i a Twitter i un concurs de samarretes festives. A més, com en cada edició, inclou un nou Tuitaire Convidat i un Fotògraf Convidat. Qui piularà serà el periodista i triatleta Jordi Gil (@jordigil77), i les instantànies portaran el segell de Dani Sero (@danisero), que ompliran els perfils de Twitter i Instagram de @TGNcultura amb la seva visió personal de la festa.

Vídeos de 15''

Per participar-hi cal elaborar un vídeo breu d’un màxim de 15 segons per a Instagram o Twitter on els participants ensenyin com viuen els dies previs i com es preparen per a la festa major. La petició concreta és que recreïn a la seva manera els moments i les escenes més especials per a ells (com, per exemple, la Baixada de l’Àliga, les cercaviles, el correfoc, les trobades culinàries, etc.).

Els vídeos s’hauran de penjar directament a Instagram o Twitter juntament amb l’etiqueta #GanesdeSantaTecla entre el 26 d’agost i el 15 de setembre.

Premis

1r premi: un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona, un passi doble per a tot un any als recintes històrics municipals i a la Catedral i un lot de marxandatge festiu.

2n premi: un passi doble per un any a les piscines municipals i un lot de marxandatge festiu.

3r premi: dues entrades per la reposició de Mar i cel de Dagoll Dagom a Barcelona.


Els espots de #GanesdeSantaTecla

Per agafar idees per participar al concurs de vídeos, els participants es poden inspirar en els quatre espots que l’Àrea de Cultura ha elaborat amb El Joc Produccions i que ha dirigit Héctor de la Salud. En aquests espots hi han col·laborat personatges coneguts com l’actor Oriol Montesó, el fotògraf Pep Escoda, el promotor de la Micaela, Òscar Vives, i el dinamitzador Jordi Vinyoles, a més de diversos membres dels grups de teatre (H)istrionis Teatre, Tornavís Teatre, La Faixsula i la Colla La Bóta.

Els motius escollits són el Pilar Caminant, el Ball de Gitanes, el Cafè, copa i puro per un duro i la Peonada Popular.

Vine a estendre la teva samarreta!

Més enllà del marxandatge oficial, durant les festes any rere any es veuen múltiples dissenys espontanis de samarretes fets a propòsit de Santa Tecla. Aquest any l’Ajuntament proposa que els ciutadans vinguin a estendre la samarreta que han fet per a aquest 2015 una estona abans del Cafè, copa i puro, en acte que conduïrà el periodista Quim Pons.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar