loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN no multarà cap dels cotxes que es va emportar la grua a Maria Cristina

El Circ Ciutat divendres, 21 d'agost de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha complert amb la seva paraula i ha retirat les multes als 9 vehicles que es va endur la grua i a dos cotxes més que també van ser sancionats la setmana passada a l'avinguda Maria Cristina.

"Aquesta és una mostra que la col·laboració entre els ciutadans i els representants electes pot ajudar a solucionar problemes i a millorar la convivència ciutadana", ha celebrat el grup municipal d'ERC, que és qui havia denunciat els fets.

L’equip de govern tarragoní (PSC) també ha apuntat que "malgrat que la senyalització era correcte a tota l’avinguda, el canvi al segon tram del carrer podia haver portat confusió" i que "per aquest motiu, s'ha decidit no iniciar expedient sancionador als vehicles que va retirar la grua"

Esquerra es va fer ressò la setmana passada de les queixes de diversos ciutadans que consideraven que havien estat multats de forma injustificada per una prohibició d’estacionament en motiu dels actes de Sant magí. Segons els republicans, "les proves aportades han posat de manifest que existien dubtes raonables sobre si el procediment de senyalització de la prohibició d’aparcament havia estat l’adequat".

Des d'ERC se celebra la retirada d’aquestes multes que, segons ha pogut saber el grup, afectaven a 11 vehicles en total, 9 dels quals van ser retirats per la grua municipal.

En una reunió en que ha assistit el portaveu d’ERC-MES-MDC Pau Ricomà i el conseller Xavi Puig, el conseller de Seguretat Pau Pérez i la consellera de mobilitat Begoña Floria, s’ha manifestat que les multes es retiraran d’ofici i es retornarà també l’import de la retirada dels vehicles del dipòsit municipal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar