loader
menu

CIUTAT

Més de 16.000 usuaris ja han passat enguany per l'Espai Jove Kesse de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 02 de setembre de 2015

L’Espai Jove Kesse de Tarragona, situat al carrer Sant Antoni Maria Claret, ha comptat amb més de 16.000 usuaris des de gener fins al dia d’avui.

Foto: Ajuñtament de Tarragona

El principal motiu d’entrada ha sigut aquells joves que accedeixen als espais de lliure accés: sala de jocs, sala d’estudi i el pati per practicar esport. Seguit de les persones que accedeixen amb el carnet Tarragonajove per fer reserves d’espais ja sigui per assajar teatre o dansa, reunir-se, fer activitats amb joves o d’altres d’interès per aquesta franja d’edat.

S’han rebut més de 850 sol·licituds d’espai ja sigui a nivell particular o bé a través d’associació per fer ús dels espais de l’equipament situat al carrer Sant Antoni Maria Claret.

Són diverses les entitats i col·lectius que realitzen la seva activitat a l’espai: Associació juvenil de jocs de rol i estratègia de Tarragona, Sindicat d’estudiants, Associació Trebor i Fundació Antoni Cambrodí, la Akadèmia, grup de teatre La Faixsula o Backstage teatre, entre molts altres.

Pics de 3000 entrades diàries al juliol

Un altre motiu d’accés a l’espai és per participar en les activitats que impulsa el Servei Municipal de Joventut amb col·laboració d’ entitats i col·lectius que cogestionen les accions, enguany s’han realitzat 85 activitats; va ser durant el mes de juliol on es van registrar més de 3000 entrades a l’espai, la xifra més alta des de que l’equipament es va obrir al setembre de 2011.

Cal destacar el cicle “Escenari Obert”, que des de l’any 2012 es programa amb la col·laboració de l’entitat Genovesa, narratives teatrals, espectacles de petit i mitjà format els divendres al vespre amb el component que són companyies joves i amateurs que cerquen espai per a mostrar al públic la seva tasca.

L’espai romandrà tancat fins al 24 de setembre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar