loader
menu

CIUTAT

NO ALS 'JOCS DE LA FAM'

El Circ Ciutat dilluns, 24 d'agost de 2015

Regidors de la CUP de diverses ciutats on hi ha seus i subseus dels Jocs Mediterranis 2017 han tornat a protestar -avui davant la Casa Canals- pel que consideren una temeritat per a les arques públiques. Dins de la Casa Canals s’havia convocat un acte institucional de suport als Jocs, ara que les possibilitats de finançament d’aquest innecessari espectacle esportiu passa per un moment crític pel que fa al seu finançament. A fora, hi havia representants de la CUP a ajuntaments, consells comarcals i la Diputació de Tarragona, afectats per l'organització dels Jocs Mediterranis 2017.

Els representants de la CUP han repartit exemplars de la seva publicació especial Jocs Mediterranis 2017 entre alcaldes i acompanyants que anaven entrant a Casa Canals. La CUP es refereix als Jocs del 2017 com “els Jocs de la Fam”. Els organitzadors de l’acte de signatura del manifest de suport als Jocs han decidit fer entrar els que anaven a signar per la porta de darrere per tal d’evitar que fossin retratats rebent la informació de la CUP.

Laia Estrada, consellera de la CUP de Tarragona, ha resumint els punts de desacord amb els Jocs dient que “l’endeutament a què aquest esdeveniment, innecessari i especulatiu, sotmetria la ciutat és del tot desproporcionat i podria arribar als 50 milions”, pel que des de les CUP es promouran mocions a totes les Administracions afectades on es tingui representació per tal de rebutjar els Jocs. Alhora, la consellera ha afirmat que “la manca de diàleg i l’important nombre de grups municipals que durant la campanya electoral van mostrar el desacord amb els Jocs mostren uns dubtes més que raonables que caldria portar-nos a, com a mínim, una consulta de la ciutadania en aquest aspecte”.

Representants electes de la CUP protesten per l'endeutament innecessari i especulatiu que genera Tarragona 2017 i demanen una consulta a la ciutadania

Des de les CUP s’ha insistit en la continuïtat d’una campanya que tindrà un moment rellevant en el Plenari Municipal extraordinari convocat pel proper divendres 4 de setembre a Tarragona. Tot i així, la CUP continuarà impulsant la resposta social al carrer tant abans com després de la sessió monogràfica dels Jocs Mediterranis del 4 de setembre.

Regidors de la CUP devant Casa Canals. CEDIDA


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar