loader
menu

CIUTAT

La piscina del Serrallo, des de les 7 del matí

El Circ Ciutat dimarts, 25 d'agost de 2015

La piscina de Part Baixa-Serrallo obrirà les portes a les 7.00h. quan s’enceti la nova temporada, és a dir, el 28 de setembre. Aquesta era una reivindicació dels usuaris d’aquest equipament esportiu i que és possible enguany un cop solucionats els problemes de climatització de la piscina. Unes deficiències que van quedar resoltes amb les obres de millora que s’han fet al llarg d’aquests mesos i que tenien l’origen en les deficiències estructurals que van sortir poc després de la inauguració d’aquest equipament municipal. Un cop l’empresa constructora va arranjar aquests problemes, el Patronat Municipal d’Esports ha posat fil a l’agulla per atendre aquesta demanda dels usuaris. Amb la del Serrallo, ja seran tres les piscines municipals que obren portes a les 7.00h. Les altres són Campclar i Sant Pere i Sant Pau.

Per altra banda, la nova temporada esportiva s’enceta amb un canvi iniciat la temporada passada i que ha portat a un increment de cursetistes. Els cursets de natació van passar a realitzar-se de dos a un cop a la setmana. Això ha permès a les famílies una millor organització en l’agenda escolar. “L’objectiu era que poguessin compaginar millor les activitats extraescolars posant-los més fàcil les activitats d’aigua dins la programació setmanal de les famílies”, explica el gerent del Patronat d’Esports, Ramon Cuadrat. “I la veritat –afegeix- és que s’ha traduït en un increment d’usuaris als cursos de natació”.

Noves tarifes que permetran fer més activitats

D'aquesta manera es cobreix una demanda reiterada dels usuaris d’aquest equipament esportiu municipal de la Part Baixa

Per altra banda, també enguany –i donant resposta a la demanda dels abonats i usuaris de les instal·lacions municipals- es presenta un nou model de gestió en la tarifa del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET). El gran canvi que es produirà aquesta nova temporada és que la tarifa del PMET també inclourà el dret a realitzar totes les activitats físiques de la nova graella. És a dir, si un usuari volia fer alguna activitat es pagava a banda i, si era abonat, tenia reducció en la tarifa. El preu, fins ara, era de 35 euros. En canvi, a partir d’octubre, i per cinc euros més, pots fer activitats com zumba, stepzumba, steptono, aerosalsa, pilates, ioga, powerd, cross, Indoor o especial abdominals.

Instalacions del pabelló del Serrallo. CIRC DE TARRAGONA

Els abonats PMET podran accedir a totes les activitats programades a les diferents instal·lacions, mitjançant una acreditació, que s’haurà de recollir a partir de 30 minuts abans de l’ inici de l’activitat a la recepció de la instal·lació on es realitzi. Només es donarà una acreditació per abonat. Les places seran limitades per rigorós ordre de recollida d’acreditació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar