loader
menu

CIUTAT

Denuncien greus fallades en les comunicacions internes de la Guàrdia Urbana

El Circ Ciutat dijous, 27 d'agost de 2015

CIU ALERTA QUE ELS AGENTS DE LA GUÀRDIA URBANA NO ES PODEN COMUNICAR ENTRE ELLS PER MANCA DE COBERTURA

Els agents de Tarragona tenen serioses dificultats per comunicar-se entre ells a causa de les contínues fallades de cobertura que tenen lloc a la comissaria

El Grup Municipal de CiU demana a l’equip de govern que ho solucioni i adverteix del perill que en situacions d’emergència l’emissora no funcioni

Comissaria de la Guàrdia Urbana a Tarragona

El Grup Municipal de CiU ha alertat aquest dijous que els agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona tenen serioses dificultats per comunicar-se entre ells a causa de les contínues fallades de cobertura que tenen lloc a la comissaria. “Un agent que no es pot comunicar per emissora corre un alt risc davant d’una situació d’emergència”, manifesta la regidora del Grup Municipal de CiU, Cristina Guzmán, que demana a l’equip de govern que intercedeixi per impedir que aquesta situació s’allargui.

“Estem posant en perill la integritat física dels agents”, assenyala Guzmán, que recorda que quan la comissaria es va inaugurar, l’octubre del 2013, l’equip de govern va elogiar que l’equipament estava dotat amb tecnologies d’última generació. “Aquesta tecnologia no serveixen de res si la cobertura falla”, adverteix la regidora del Grup Municipal de CiU, que considera que, un cop la comissaria va entrar en funcionament “s’hauria d’haver fet un seguiment i avaluació del seu funcionament”. “No pot ser que un equipament que estava pressupostat en 4,6 milions d’euros i que finalment en va costar 9,6 pateixi aquesta mena de problemes”, denuncia Guzmán.

Des del Grup Municipal de CiU, que s’ha reunit amb els representants a Tarragona del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT), també s’alerta d’altres greus deficiències en seguretat que pateix la comissaria de la Guàrdia Urbana com ara el fet que des de la Sala de Comandament no es pugui accedir a la ubicació dels vehicles policials i als seus agents per tal de tenir-los localitzats en cas d’haver de donar una resposta immediata.

A banda, els agents tampoc poden visualitzar les imatges de diverses càmeres de videovigilància per manca de pantalles. “S’està exposant als agents a un perill innecessari, ja que estem parlant d’anomalies de fàcil solució, es tracta de voluntat política”, manifesta Guzmán.
El Grup Municipal de CiU ja ha sol·licitat una reunió amb el regidor de Seguretat, Pau Pérez, amb l’objectiu de solucionar totes aquestes deficiències el més aviat possible.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar