loader
menu

CIUTAT

El PP

El Circ Ciutat dijous, 27 d'agost de 2015

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Roca, s’ha mostrat “molt satisfet pels nous ponts tendits entre Tarragona 2017 i el Consejo Superior de Deportes, després de la visita a la nostra ciutat del president de l’ens, Miguel Cardenal”. Roca, que ha acompanyat en la jornada d’avui el president del CSD i el Subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha comentat que “després d’anys de no comptar amb el CSD, esperem que aquesta nova etapa doni resultats satisfactoris a ambdues parts i que els Jocs Mediterranis 2017 siguin un gran aparador per a la nostra ciutat”.

El portaveu adjunt del PP ha destacat “la ràpida resposta de Miguel Cardenal als requeriments plantejats pel Diputat Alejandro Fernández en la reunió de fa només dos dies a Madrid, un fet que demostra que per part del CSD hi ha un compromís ferm per participar en els Jocs Mediterranis i que aquests siguin un èxit”. Per últim, Jordi Roca espera “un ràpid enteniment entre totes les parts per poder començar a perfilar els nous temes que des de l’Ajuntament es plantegin al CSD”.

Jordi Roca: "Després d’anys de no comptar amb el CSD, esperem que els Jocs Mediterranis 2017 siguin un gran aparador per a la nostra ciutat”

Miguel Cardenal, el subdelegat del Govern central Jordi Sierra I l'alcalde Ballesteros. CIRC DE TARRAGONA


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar